Habbal oltó rendszerekÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Cégünk sokoldalú habbal oltó rendszerei

Habbal oltó rendszerek - Minimax tűzvédelem

Egy dolog biztosan közös a raktárak, égető művek, kőolaj finomítók és műanyag/gumi lerakatok esetében, az pedig az, hogy tűzvédelmi szempontból különleges veszélyt jelentenek. Amikor meggyullad az éghető folyadék vagy a műanyag, a tűz rendkívül gyorsan terjed és mérgező égéstermékek keletkeznek. Ennek eredménye általában a milliós méretű károk valamint a jelentős mértékű környezetszennyezés.

A habbal oltó rendszerek a leghatékonyabb tűzvédelmi eszközök ezekre a védendő területekre, különösen az A és B osztályú tüzekre.

A Minimax cég biztonságos és rugalmas lehetőségeket kínál a habképző anyagok széles választékával. A habbal oltó rendszerek részegységei tökéletesen igazodnak az igényekhez és kielégítik a tűzvédelmi előírásokat.

Komponensek:


Habsprinklerek és nyitott szórófejek

A Minimax a kizárólagos gyártója a nehézhab előállítására szolgáló sprinkler fejeknek. A Minimax szakosodott továbbá a nehéz habbal oltó rendszerek korrózióálló nyitott szórófejeire is.

TankFoam RTK: Habsugárcső / habedény / habfolyató

Ez a három eszköz alkotja a „TankFoam RTK“ készletet a fix tetős éghető folyadék tároló tartályok védelméhez.

Kültéri habágyúk
A védendő területtől függően rendelkezésre állnak kézi működtetésű, valamint elektromos és hidraulikus távirányítású habágyúk is.

Könnyűhab generátorok
A könnyűhab generátorok nagy kiadósságú habot állítanak elő, amely elsősorban raktári területek védelmére használható.

DirectAlarm hab
Ezek az egységek egyszerűvé teszik az oltóberendezések vizsgálatát. A heti tesztek elvégzéséhez nem szükséges haboldat, ezáltal elkerülhető az egyébként szükséges ártalmatlanítás is.

Habképző anyag
Valamennyi szilárd, folyadék és alkohol tüzek oltásához rendelkezünk habképző anyaggal.

Prospektus letöltése német nyelven:

„Schaumlöschmittel“ (PDF)
„Schaumlöschanlagen“ (PDF)
„TankFoam RTK“ (PDF)