Habbal oltó berendezésekÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Habbal oltó berendezéseink sokrétűek

Habbal oltó berendezések - Minimax tűzvédelem

Habbal oltó berendezéseink

A kompakt hab-víz ágyúk alkalmasak mind hab, mind víz közeggel történő használatra. A vízszintes és függőleges mozgatáshoz több csuklópont is ki van alakítva. Az ágyú lövőkéje ennek megfelelően bármely pozícióba beállítható és rögzíthető a rögzítő csavarral.

Habsugár csövek

A Minimax habsugárcsöveibe épített fúvókák garantálják az állandó habminőséget. A habsugárcsövek további részei a habképzésre lettek optimalizálva.

Az ME típusú habsugárcsövek középhab előállítására alkalmasak multi-zone habképzőanyag felhasználásával. Az SE típusú habsugárcsövek nehézhab előállítására alkalmasak protein, fluor-protein, multi-zone és vízfilmképző tulajdonságú habképzőanyagok felhasználásával.

Az LM típusú habsugárcső percenként 30 m3 középhab előállítására alkalmas, multi-zone vagy polymer filmképző tulajdonságú habképző anyag felhasználásával.

Habképző anyag bekeverő eszközök

A Z típusú habképző anyag bekeverő alkalmas a habképző anyag vízhez történő adagolására, protein, fluor-protein, multi-zone és vízfilm képző habképző anyag esetén. A habképző anyag bekeverő könnyen csatlakoztatható egy állandó csatlakozási ponthoz, vagy a közmű vízellátó vezetékhez.

Hab/víz ágyú pótkocsi

A kompakt hab/víz ágyú pótkocsik elsősorban veszélyes tűzesetekhez, gyors terjedésű tüzekhez alkalmasak, valamint tűz- és robbanásveszélyes objektumok biztonságos távolságból történő hűtésére szolgálnak. A tűzoltósági pótkocsi egy nagyon fordulékony egytengelyes alvázból, gumibakra függesztett tengelyből és gumi kerekekből áll, kézifékkel és 12 V-os feszültséggel működő világítással kiegészítve.

Mobil hab vezérlő panel

A mobil hab vezérlő panelek nehéz- és középhab előállítására szolgáló berendezések, amelyek a tűzivíz hálózatra kapcsolódnak és olyan területeken célszerű bevetni ezeket az eszközöket, ahol izzó és folyadéktüzek várhatóak, valamint ahol az oltóanyag maradékot a tűzterületre kell korlátozni. A berendezés úgy van kialakítva, hogy kis méretű, szűk helyiségekben egy személy kényelmesen képes legyen a kezelésére.

Hab/víz tűzcsap

A hab/víz tűzcsapok alkalmasak mind víz, mind haboldat használatára, ezáltal biztosítva a tűzhöz igazítható tűzoltási technikát.