Iparági megoldásokÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Erőművek tűzvédelmi megoldása.

Megbízható és egyéni igényeknek megfelelően kialakított erőművi tűzvédelmi berendezéseink fontosságát az adja, hogy akár egy kis szektor károsodása is veszélyeztetheti az egész erőművet, vagy annak leállásához is vezethet.

Ezt elkerülendő, legyen szó akár transzformátorokról, szénszállító konvejorokról, hőközpontokról, kapcsolótermekről, a Minimax hatékony tűzvédelmi berendezéssel szolgál. Kérjük vegye fel szakembereinkkel a kapcsolatot, akik készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A Minimax már több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik erőművek tűzvédelmi rendszereinek kialakításában. A Minimax széles szolgáltatási körrel rendelkező nemzetközi vállalat, ami nem csak szaktanácsadással, tervezéssel és kivitelezéssel, hanem nagy kockázatú erőművi egységek tűzvédelmi berendezéseivel is foglalkozik. Kérésre rendszereinket „Plant Design Management System“ (PDMS)-el tervezzük meg.

Mi több cégünk kiterjedt, csúcs technológiát alkalmazó szervizhálózattal rendelkezik, ami a nap 24 órájában az Ön rendelkezésére áll.

Akiket már nem kell meggyőzni...

Teljes körű Minimax tűzvédelemmel ellátott erőművek:

Erőművek tűzvédelme: TermoRio, TermoRio erőmű, Brazília - Minimax tűzvédelem
Erőművek tűzvédelme: RWE, széntüzelésű erőmű, Németország
Erőművek tűzvédelme: Az Zour, olaj- és gáztüzelésű erőmű, Kuvait
TermoRio erőmű, Brazília RWE, széntüzelésű erőmű, Németország Az Zour,olaj- és gáztüzelésű erőmű, Kuvait

Prospektus letöltés német nyelven:

Brandschutzlösungen für Kraftwerke


Német prezentációhoz kattintson a képre:

Erőművek tűzvédelme: Prezentáció indítása - Minimax tűzvédelem