Iparági megoldásokÉlenjáró technológiára épülő biztonság

Telekommunikációs és elektronikus adatfeldolgozó rendszerek tűzvédelmi megoldásai.

Munkafolyamatok biztonságos futtatása létfontosságú minden telekommunikációs és adatfeldolgozó rendszer üzemeltetője számára. A hibamentes rendszer biztosítja az ügyfelek elégedettségét, ami ebben a szakágban is elengedhetetlen fontosságú. A hibáknak és rendszerleállásoknak maradandó következményei lehetnek.

Telekommunikációs és elektronikus adatfeldolgozó rendszerek tűzvédelme - Minimax tűzvédelem

Minimax realizálta ezt a problémát és optimális megoldást kínál telekommunikációs rendszerek teljes körű infrastruktúrájának tűzvédelmére mind mobil, mind vonalas hálózatok esetében. Tűz esetén azonnali, adatvesztés nélküli áramtalanítás szükséges, majd az oltási folyamat mihamarabbi megkezdése. A multifunkcionális, vagy „helios“ érzékelők a tüzet azonnal felismerik, és a speciális oltóberendezés, mely a legérzékenyebb eszközöket is óvja, működésbe lép káros melléktermékek visszamaradása nélkül. Ezen kedvező rendszertulajdonságoknak köszönhetően a nagyobb károk elkerülhetők.

Természetesen a téves riasztás ugyanúgy elfogadhatatlan a Minimax részéről, mint az üzemeltetőnél. Számunkra még sokkal fontosabb az, hogy a tűzoltást nem tekintjük egyedüli megoldásnak, hanem az egész rendszert integráljuk magasabb fokú biztonsági és vezérlő rendszerekbe. Emiatt az interfész és rendszer menedzsment elsődleges fontosságú. Készséggel állunk az Ön rendelkezésére ebben a témában is.

Hogy minek a hatására keletkezhet tűz egy ilyen rendszerben? Túlfeszültség, indukció, rövidzárlat, szabotázs, vandalizmus, üzemeltetői hiba miatt, vagy egyszerűen az elektromos berendezések gondatlan kezeléséből adódóan. A tűz számtalan forrásból leselkedik az Ön rendszerére.

Prospektus letöltés német nyelven:

Brandschutzlösungen für Informations- und Kommunikationstechnologien